Taas yksi lomaviikko vierähtänyt. Tuli muun muassa kerättyä uusia kokemuksia pikkujutuista mitä vaan ei ole ennen tullut tehtyä. Ja mieli on avoinna saamaan kokemuksia lisää ! (Harmi että sit ei vältsisti pärjää enää niin hyvin mä-en-oo-koskaan-pelissä :D)

Vanhalla porukalla, = Annin & Hannan kanssa, pitkästä aikaa tuli käytyä leffassa ja kokemus oli sinänsä uusi kun en ole ennen katsonut mitään varsinaista kauhuelokuvaa teatterissa. Olen aina kieltäytynyt pelottavuuden lisäksi huonojen juonikirjoitusten takia. Nytkin tein kaikkeni etten olisi revennyt vain nauramaan huonojen näyttelijäsuoritusten, niiiin käytettyjen kauhukohtausten, outojen musiikkivalintojen, 'yllättävien' juonenkäänteiden yms yms takia.

Jos Amerikassa soittaa arkistoon niin vastataanko siellä tosiaan: arkisto ? Ja miksi aina lapsi katoaa sateella ulos silloin kun hyväkroppaisella nuorella äidillä on päällään vain (tottakai valkoinen) tiukka toppi.. Leffakokemus oli kyllä hauska; Hannaa taas kivaa tavata liian pitkän tauon jälkeen ja Annin kanssa tulee aina, ehkä muiden katsojien harmiksi, leffan aikana kommentoitua mukavia. Nii ja ihan uutta mulle: ostettiin leffasta popcorneja  ! ikinä ennen ei oo tullu poppareita rouskittua teatterissa :)

(Voi ei nyt tuli mieleen identity-elokuva minkä oon leffassa nähny, oikeesti hyvä ja pelottavakin mut ei kai se sillon voi kauhuleffa olla ?? eei.kyl tän täytyy olla uus kokemus )
 

Viime yö tuli nukuttua Annin kanssa taivasalla. Ennen en oo tajunnu tämmöstä kokea. Tai oikeestaan nytki mentiin sit telttaan loppuaamuks nukkumaan ku hermo meni hyttysiin joita täällä päin on aivan liikaa ! (nii et onpa ihme ettei oo lapissa ikinä tullu käytyä) Ja osittain meni hermo myös Viiruun kun ei se oikeen antanu siinä maassa nukkua rauhassa. Joo siis retkeily paikkana meillä oli ihan vaan takapiha :D

Joskus oon lukenu elämysmatkoista jossa vaihtoehtona ois nukkua taivasalla. Miks siitä pitäis maksaa ?? Siis kokemus kyllä kiva, tuijotin meinaan parisen tuntia lähestyvää ukkosmyräkkää ja valtavia salamoja ! Tummat jättiläispilvet välähdyksineen kuitenkin sit kiersi meijät eikä ketään oikeen meinaa uskoa et koko ukkosta edes oli ilmassa. Aamu sää kun oli niin kuuma ja poutasa, ukkosesta merkkejekään. (Paitsi teltassa täys hiki ja hapenpuutos ) Mut taivasalle menisin vaiks heti uudelleen yöks, paremmin vaan hyttysiltä suojautuneena. Ja joku patja ois aika kova sana, kyljessä kun on nyt vähän mustelmaa ..


Niin ja viikolla oli tietysti jazzit ! Mukavinta oli nähdä kivoja ihmisiä, ystäviä mm piknikin merkeissä (porin puistossa harvemmin piknikoinut) ja kerranki porissakin vilisi paljon erilaisia ihmisiä. Ikävintä välillä vähän ei-niin-kiva sää vaik tietysti sekin toi kokemuksia. Ennen en ookkaan jazzkonsertissa makoillu hiukan läpivuotavan pressun alla, hauskaa ! Mut myös ikävää tietysti et porin elosuus kesti taas vaan hetken ja nyt kaupunki kuolee ehkä vuodeks.

Ehkä mukavimpana tai ainakin yllättävimpänä konserttikokemuksena mieleen jäi Emma Salokosken ilmaiskonsertti sunnuntailta. Äänellään vallottava ihminen vaikka tää esiintymispaikka ei ollu mikään parhain. Nytkin juuri soi päässä Emman laulamat laulut !

Mut ihan parasta oli kyllä myös Don Johnsson Big Bandin esiintyminen perjantaina ! Tommy loisti niin ihanana
<3 Sorit vaan kanye westille ketä ei hyvien laulujenkaan avulla kuitenkaan osannu oikein säväyttää. Mut ei sekään huono ollu ei :)

Ja lomailua on taas värittänyt muutamat uudet laulututtavuudet joita Annin kanssa mm taivasalla lauleltu läpi yötä ja keksitty tarkotuksia sanoihin :) Ekana mieleen tulee nättinä Gnarls Barkleyn Just A Thought. Sen sanoja etsiskellessä löyty ekasta lauseesta jo neljä eri versiota. Mitäköhän siinä oikeesti mahdetaan laulaa..

Ja on muuten (vielä hetken) päivämäärä 24/7, mitä se voi tarkottaa ? :D Pohdittiin et ehkä tän päivän juttuja tekee tulevaisuudessa 24/7. Tai ehkä vaan kivimmat jutut jää voimaan :) Jatkossa kerään kai kokemuksia 24/7. Ai mut niihä mä ai
na teen !


132407.jpg
en ookkaan ikinä ennen menny julkkiskuvaan :)