Tänään aloitin päiväni kuuntelemalla Dingon kappaletta Aino. Löysin myös bändin nimeltä Aino ja Kaija Kooltakin Aino nimisen kappaleen. Kuulosti aikas mukavalta. Tai ehkä pitäisi varmuudeksi tutkituttaa korvat korvalääkärikeskus Ainossa tai Aino-klinikalla.
 
Pian ajattelin hakea paketin Aino-jäätelöä, maitosuklaan makuisena.
Sitten menen vaateliikkeeseen Aino, kulkemaan Ainonkadulle, ja ehkä jopa Aino-ravintolaan (tai rahan säästämiseksi luultavasti vaan talsin ohi).

Seuraavaksi kai tutustun liikenneinformaation tutkimus- ja kehittämisohjelma Ainon loppuraporttiin, ja haen motivaatiota lukemiseen AinoActive -palvelusta tai oppimiskeskus Ainosta.

Haen kaupasta vielä Aino-henkareita, joihin ripustan Aino-teippiharjalla siistityt vaatteet. Mahdollisesti tiskaan Aino-tiskiharjalla ja käyn Aino-kirpparilla. En kuitenkaan ala neulomaan Aino-langalla, en juo Pentikin Aino-kupista, enkä laita jalkaani Ainoja (Reinot on hienommat), mutta pitäiskö matkustaa Hämeenlinnaan yöpymään huoneistohotelli Villa Ainoon ? Ehkä kuitenkin mielummin menen galleria Ainoon tai yliopiston AinO-keskukseen.

Miten musta tuntuu, että nimeäni väärinkäytetään.
Mitäköhän muut Ainot tekevät ?