I suppose that's just the way the cookie crumbles

Takana tämän lukukauden ensimmäinen kouluviikko (huhhuh) ja ensimmäinen viikonloppu meneillään. Vihdoin sai taas nukkua niin pitkään kun vaan jaksoi ! Mutta jotain hyvää koulussakin(uusien ihmisten näkemisen lisäksi); sain taas kalenterin ! (siis sen koulun ilmais) ja elämä tuntuu olevan paremmin kontrolloitavissa :) Ainakin nyt näkee paremmin että mitä onkaan tullut tehtyä.

Koulunalunmasennuksenesto-biletys onnistui loistavasti kun ihmisiä paikalle saapui illan aikana jopa yli 30 :) Kesän loppuun kuului myös ohjaajaristeily, mikä ei kyllä oikein tuntunut onnistuneelta, syynä ehkä oma ennakkoluulo kaikkia risteilyjä kohtaan (ikinä ei ole laivalla ollu mtn huippua enkä vieläkään oikeen tajua miks sen potskin pitää matkata lähes turhaan) ja sen lisäksi tietty seura mistä ei päässyt irti ärsyttävine kommentteineen ja vahtivine silmineen.  Mirvaa ja Ramaa ja muita kivoja oli kyllä taas kiva nähdä : )

Koulu on lähtenyt sujumaan vähän kankeasti, 75 min oppitunteihin vielä totutellessa ja busseihin joka aamu kiirehtiessä. Kirjoja en vielä ole kaikkia löytänyt ja näin läksyjen teko vähän vaikeutunut, vaikka tuskin energiaa olisi edes löytynyt tohon puuhaan. Lähinnä olen keskittynyt videokurssiin, missä aina välillä on hauskaa; ihana porukka ja hyviä juttuja kun taas välillä hermo menee yleiseen kiistelyyn ja stressaukseen leffan onnistumisesta.

Viikonloppu alkoi mukavasti auringon taas näyttäytyessä. Perjantaina baareilun sijaan hakeuduimme Annin kanssa joelle oleilemaan ja popsimaan eväitä :) Ja ihan koko päivää en tänäänkään nukkunut kun Elisan ja Annin kanssa menimme tutustumaan Joogaan ja Taijihin. Joogassa tuli joskus käytyä useemminkin mutta taiji oli ihan uusi kokemus. Mm. 'Villi hevosen harjasta' ja 'siipiä levittävästä valkoisesta kurjesta' tuntui kyllä jotenkin saavan energian liikkeelle. Mutta ei pitkäksi aikaa kun kotona loppupäivää lähinnä makoillut auringossa ja popsinut kafkan suosittelemia kuivattuja mansikoita jukurtilla :)

Parin viime viikon aikana tullut tällä kertaa kuunneltua Lily Allenia ja edelleen niitä palauttamattomia kirjaston levyjä; mm Samae Koskista ja SMG:tä. Ja sain jopa äitin soittamaan aamuavauksessa säälittävän syksyn :)