Apua ku aika taas rientää. Tunnen itteni tosi laiskaksi kun koulun jälkeen ei oikeen kerkeä mitään, ottaa ehkä päikkärit ja sitten onki jo seuraava kouluaamu. Aamu jolloin ei muuta haluais ku nukkua.

Päikkäritki niin turhia, vie aikaa vaik alkaa vaan väsyttää lisää. Mut miten voin pysyä hereillä kun osaan niin hyvin nukahtaa ihan minne vaan, keittön pöydästä eteisen lattialle, puhumattakaan oppitunneista :)

Koulupäivät kans venyny hirveen pitkiksi, jopa yli kellonympäri, kun videokurssin leffan kuvauksissa aika kanssa kiiruhtaa. Aina kyl tosi huippua. Ei ehkä sillon kun otokset joudutaan uusimaan uudelleen ja uudelleen millon ohikulkijoiden millon jonkun naurun, lentokoneen,pakastimen tms. takia. Mut toisaalta nääkin jutut just opettaa ja naurattaa ehkä myöhemmin :)

Kuvausten takia onkin pitäny kulkea kouluun autolla, siis sillä uudella ! Niin luksusta saada nukkua extra minuutteja aamusin tai keretä juoda vaikka kuppi kaakkaota :) Ja nyt en siis joka aamu juoksekkaan bussiin tai polje seuraavalle pysäkille. (Tuo nyt ei enää onnistuiskaan kun noormarkkuun iski joku pyörävarasliiga ja pölli mm. mun fillarin .. )

Autoilu tietty vaan lisää laiskuutta mut on se vaan niin hienoa kun ei aina tarvi hengata koulussa ihan uitettuna ja venailla busseja. Ja tosi outoa edes ajatella että meillä on uus auto. Siis oikeesti uus. Ei edes melkein sovi samaan lauseeseen meidän perheen kanssa :D cd-soitinki autossa on jo jotain niin kummallista :P

Ja kummallisuudesta puhuttaessa: oudolta kuulostaa jo se et joinain aamuina oon oikeesti heränny ennen herätystä ja ollu ajoissakin venailemassa bussia ja tällasina aamuina on aina sattunu kaikkea outoa ! Ihan hervottoman huvittavan näköstä on esim. se kun talouspaperimyyjä kaataa kaupan pysäkillä ison pinon paperirullia bussin eteen ! :D eikä hän edes halunnu apua kun huitoili vaan kummallisesti linkkua peruuttaamaan :)

Säikäytti ja sitten vaan nauratti myös kotipihan soraan kirjoitettu outo viesti, puun kimppuun hyökkäävä lintuparvi ja kuorma-autosta juokseva eksynyt vanha mies. Oudot tapahtumat on niin piristäviä, noloa vaan hekottaa täysillä yksikseen tai virnuilla naurua vältellen. Kivointa ehkä siis kokea outouksia mukavien ihmisten seurassa! Annin kanssa hypättiinki yks päivä väärään bussiin, myöhästyttiin kolmesta seuraavasta ja jäätiin sitte puistoon hengaa loppupäiväks :) ihanan lepposaa.

Ehkä vähän kans outoa mut niin virkeetä on hyppiä kaatosateella paljain jaloin lätäköissä. Edellyttäen ehkä vähän lämpimämpää ilmaa. Mut siihen miks mä olen lätäköissä hyppiny on tietty ihan looginen selitys :D kai.

Noormarkussa on ihana saada tehdä mitä vaan kivaa, muiden mielestä armottoman lapsellista, ilman järkevää syytäkään :)

Mut mitäpä en Viirun vuoksi tekis sateellakaan, sillä on valtaa ihmisiin (Naapureidenki täytyy pysähtyä aina silittämään :)

Aika pelottavaa mut viime päivinä oon henganu melkeen liikaaki marsujen & kissojen kans. Ne on ku pikkulapsia ja viel hemmoteltuja sellasia, kerjää huomiota :)
Ja ihanasti tuli myös sulosia pikkulapsia tarzan & janeen ! Nyt jo melkeen odottaa tenavajumppaa, harmi vaan et menee ohjaus leffan teon kans päällekkäin ..



ilman outoja tapahtumia fiiliksen voi kohottaa netissäkin salakuuntelulla. Sitä mä aina harrastan linkussa :)

  

       178547.jpg 
             i can stand the rain
             i'm a creep