Kuluvan kesäloman viimeinen viikko jo pitkällä, liian pitkällä. Loman tapahtumia miettiessä tulee mieleen kaikki ihanat hetket, alkaa melkeen nauraa ääneen :)  Lomailu, ah, se on se mun juttu ja sitä jo nyt tiedän kaipaavani tulevaisuudessa.



Salon leiri takana ja sieltä kivat muistot varsinkin ohjaajien vapaa-ajalta, jos nyt Tinotanelitantun kiusaksi voin tätä sanaa käyttää ;) Mirva, Rama, Hai & muut huiput ohjaajat oli ihana tavata vähän erilaisen leirin merkeissä mut ehkä kivointa nähdä nyt viikonlopun tulevalla risteilyllä !

Muuta mitä odottaa on perjantaiksi suunniteltu loman loppumis juhlinta, tai siis oikeastaan koulunalkamismasennuksenesto-bileet ! (koulua ehkä jo kaipais kun tää erilaisten sanojen kirjotustapa ei kai ole ihan oikeaoppinen) Toivotaan, että saatais innokkaita lomailijoita kokoontumaan kunnon porukka.

Saloon tutustuessa Mirva ja Rama samalla tutustutti meidät pappagallo  jätskeihin (ikinä ennen kuullutkaan) ja Turussa Hain kanssa kebabeihin, rullaisiin sellasiin (en ennen ole kebabia ostanut,maistanu kylläkin (ei unohdu se erään turnauksen jälkeinen herkuttelu:)). On ilmeisesti Turussa keksittykin tuo rullakebab..

Salon leiriä edeltävä aika ja heti leirin jälkeinen luksustelu vietettiin siis Turussa (mm. siellä kuuluisalla Käpytiellä :)  Juhan ja Sallan meitä melkein hemmotellessa kadotimme Salossa hankitut vaivat esim mustelmat (niitä muuten saa mm ahtaan luokan kovalla lattialla nukkuessa) ja muut melko nopsakkaan ! (tosiaan koulua ehkä jo kaipais kun tää aina liian vaikeiden lauseiden kirjotustapa tuskin on ihan oikeaoppinen)

Turussa saimme myös tutustua kunnon veneilyyn Juhan kaverin huippupotskilla :)


Kesän mökkeilyyn kuuluvaa veneilyä on myös suoritettu mummolassa; Noormarkun jokea Annin kanssa ahkerasti soudellen. Lämmöstä nautittu ja pelottelevia majavia kyttäilty. Kerran jopa säikähdin läiskivää majavaa niin, että tipuin penkiltä veneen pohjalle! Auts. Myös Pikku-Luotaajat on uskollisesti osoittanut elonmerkkejä kun paattiin on aina lähtenyt kirjojen kanssa. Soutaja on usein saanut nauttia äänikirjoista vuorostaan laiskottelijan lukiessa :)


Tänä iltana vihdoin myös tapasin koulukavereitani! Pelien merkeissä, kivaa :P Juttujen taso ei aina ole mitä parhain, tuskin älykkyydenkään. Ei voi olla jos Trivial Pursuitin voiton vien minä :D eikä ollut edes paljon huijausta mukana.

   
      146546.jpg

          okei ei se noormarkun joki ihan noin leveä oo,
          kuva siis hannan mökiltä lapista, jotain merta :)