Heinäkuun helteet alkakoon ja paarmat huitsinevadaan. Onks sade ainut sää millon ei oo elukoita kokoaika ympärillä pörrää?

Viime kuu loppui hyvin Jennan ihaniin, niin erilaisiin synttäreihin :) Oli hauskaa tavata kivoja ihmisiä ja tuulettua vähän ulkona. Erityisen kivalta tuntu lähes kokonaan Noormarkussa vietetyn viikon ja sitä ennen leireillä vietetyn ajan jälkeen. Yks leiri vielä edessä ! Ja sitä vielä tässä vaiheessa odotan ihan innolla. Katotaan vaan kuinka paljon valitan pakkausvaiheen koittaessa.


Eilen ennen luviaa ja Jiijiin syndejä kävästiin Annin kanssa turistoroimassa Porissa. Hehee, meni kai läpi. Täytyy joskus vielä kokeilla enemmän tosissaan. Mut oikeestaan mehän ollaan Porissa turisteja :P

Huomenna sitten Turkuun käväsemään (ihana nähdä mirvaa !)  kun porukat menee ja ens viikolla kohti Helsinkiä. Ja myöhemmin viel Turkuun vähän pidemmäkski aikaa. Tällanen reissaus on hyvinki paljon mun mieleen mut ketään ei voi tajuta kuinka paljon vihaan pakata !! Sen takia aina ongelmia päästä lähtemään minnekkään :)

Kylmäverisenä lihansyöjänä täytyy lähteä tutkimaan josko löytyis eskimopuikkoja ! Suomen hellepäivinä on aina saatava jätskii. Mut syöks ne aurinkomaissa sit koko aika tätä kaikkien (paitsi janikan) herkkua?